Unna er avkoppling i vårt SPA!

Här på herrgården kan Ni njuta av många faciliteter, välkomna ner till Sparres SPA.
Här kan ni koppla av med en bastu och mjuka upp kroppen i ett bubbelbad, varför inte njuta en stund i ErgoNovas gungstol och avsluta med en avslappnande massage? Här får ni även prova fritt fantastiska produkter med Aloevera & liftingeffekt.

 

 

Bokning av SPA två timmar och behandlingar boka Här

Behandlingar:

Svensk klassisk massage 30 min 450:-

Svensk klassisk massage 40 min 550:-

Svensk klassisk massage 50 min 650:-

 

Fötterna

- Våra fötter är det viktigaste vi har då de ska bära oss genom hela livet, och ändå är det den delen av kroppen vi försummar mest. Pga gravitationen ansamlas orenheter och gifter i fötterna vilket blockerar blodkärlen. Genom massage förbättras blodflödet i kärlen så energi och näring åter igen kan flöda ut i kroppen.

Njut av en 30 min lång behandling där både fötter och underben får uppmärksamhet så ämnesomsättningen åter igen kan få fritt flöde. I massagen ingår töjningar och rotationer av fotens stora och små leder, samt många olika masserande rörelser. Hela behandlingen består av 31 olika moment som avslutas med en härlig lyxig fotkräm. 

Pris: 350:-/30 min

 

Händerna

- I dagens moderna samhälle utför våra händer fler fin motoriska rörelser än någonsin vilket innebär stor stress för både leder och muskler. Även om våra händer sällan gör oss påminda om belastning såsom stora muskler i rygg och nacke så är behovet minst lika stort för dem! 

Låt dina händer får en djupgående behandling bestående av hela 32 olika moment där både töjning, rotationer och massage ingår. Både handen och underarmen mjukas upp och sprider en avslappnande känsla i hela kroppen. Om du har problem med kalla händer är det här en extra passande behandling då ämnesomsättningen i handens muskler ökar, vilket också bidrar till förbättrad blodcirkulation. Massagen avslutas med en härlig lyxig handkräm som ger en bestående känsla av välbehag. 

Pris: 350:-/30 min

 

 

 

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken