Bröllop och Bröllopsfest på Wedevågs Herrgård utanför Lindesberg motsvarar de högst ställda förväntningarna. Herrgården utanför Lindesberg i Örebro län är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal som ligger en lagom resa bort. Kyrkan finns nästgårds och huset är det enda i sitt slag i länet. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal och välj bland färdiga beprövade menyer eller bufféer. Herrgårds matsalen rymmer 55 sittande . Vi hjälper er att skräddarsy er stora dag, allt ifrån meny, blommor, dryck, färgsättning samt även andra spännande ideér.

Här följer lite förslag på olika teman

Gift er i 1800-talet med kravatt och fyllig klänning där gästerna även dom är iförda denna stil (kläder ordnar vi för uthyrning).

Vigsel i vår engelska park under vår blom smyckade pergola och ha festen ute under bar himmel eller i tält.

 

Boka i god tid in ert Herrgårdsbröllop här på Wedevåg. Av förståeliga skäl har alla Lördagar från maj till september en tendens att snabbt bli fullbokade.

 ring 0763150000 så bokar vi in en tid!

Vår prislista


Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues