Herrgården har sedan år hundranden gästats av folk från när och fjärran, i större eller mindre sällskap som avnjutit festmåltider eller kanske enklare bespisning. Än idag njuter gästerna, vid olika tillfällen, av gårdens stämningsfulla atmosfär. Därför välkomnar vi även just dig. Här nedan finner ni våra färdiga menyer för olika tillfällen. Välj bland våra olika menyer nedan, se dagar då de serveras!

Söndagar & Måndagar serveras supeér endast mot förfrågan och minsta antal gäster 6 personer.

Välkomna till bords i vår Gustavianska salong!

Glöm inte att uppge ev kostavvikelser


Herrgårdens Supé menyér

som serveras olika dagar i veckan se nedan under varje meny.

 

 

Supé nummer 1

Förrätt:

Hällristad hjorttartar med svamp, picklad lök, granskottsolja & tryffelemulsion.

Varmrätt:

Bakad Röding serveras med jordärtskocka, gulbeta och forellrom.

Dessert:

Blond chokladcremeux, honungsflarn, havtornsmarmelad, havtornssorbet & varm chokladsås.
Pris: 575:-/gäst.

Serveras Tisdag & Fredag

 


 

Supé nummer 2

Förrätt:

Skaldjurssoppa med pilgrimsmussla, örtfärsk ost och krispiga rotsaker

Varmrätt:

Ryggbiff från naturbeteskött med lökpuré, morot, kantareller, friterad potatis och rödvinssky

Dessert:

Chokladkräm, apelsinsallad, saltrostade mandlar & vit kaffeglass.

Pris: 575:-/gäst.

Serveras Onsdag, Torsdag & Lördag

 


 

 


 

Önskar ni äta vegetariskt eller vegansk supé anpassar köksmästaren kvällens meny, men den måste förbeställas.

 

 

För bokning klicka Här

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken