Herrgården har sedan år hundranden gästats av folk från när och fjärran, i större eller mindre sällskap som avnjutit festmåltider eller kanske enklare bespisning. Än idag njuter gästerna, vid olika tillfällen, av gårdens stämningsfulla atmosfär. Därför välkomnar vi även just dig. Här nedan finner ni våra färdiga menyer för olika tillfällen. Välj bland våra olika menyer nedan, se dagar då de serveras!

Söndagar & Måndagar serveras supeér endast mot förfrågan och minsta antal gäster 6 personer.

Välkomna till bords i vår Gustavianska salong!

Glöm inte att uppge ev kostavvikelser


Herrgårdens Supé menyér

som serveras olika dagar i veckan se nedan under varje meny.

 

 

Supé nummer 1

Förrätt:

Hällristad hjorttartar med inlagd kantarell, picklad lök, granskottsolja & tryffelemulsion.

Varmrätt:

 Röding, svartrot, kålrabbi, beurre monte med forellrom & svart kaviar.

Dessert:

Päron parfait, mandel, choklad.


Pris: 595:-/gäst exkl dryck

Serveras Tisdag & Fredag

 


 

Supé nummer 2

Förrätt:

Pilgrimsmussla, selleri, rostad pumpa, Carl-johanmousse, confiterade druvor.

Varmrätt:

Ryggbiff från naturbeteskött, rädisa, äpple, rödvinssky, skummad vitlök, polenta.

Dessert:

Karamelliserat äpple, macaron, vanilj glass.

Pris: 595:-/gäst exkl dryck

Serveras Onsdag & Lördag

 


 

Supé nummer 3

Förrätt:

Halstrad lax, gurk gelé royal, primörer.

Varmrätt:

Karl-Johans ankbröst, karameliserad lök, buljong kokt bakad potatis.

Dessert:

Ingefärsglass, lemon curd, maräng.

Pris: 595:-/gäst exkl dryck

Serveras Torsdag

 


Eventuella matavvikelser måste anges vid bokningstillfället 

 

Önskar ni äta vegetariskt eller vegansk supé anpassar köksmästaren kvällens meny, men den måste förbeställas.

 

 

För bokning klicka Här

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken