Herrgården har sedan år hundranden gästats av folk från när och fjärran, i större eller mindre sällskap som avnjutit festmåltider eller kanske enklare bespisning. Än idag njuter gästerna, vid olika tillfällen, av gårdens stämningsfulla atmosfär. Därför välkomnar vi även just dig. Här nedan finner ni våra färdiga menyer för olika tillfällen. Välj bland våra olika menyer nedan, se dagar då de serveras!

Söndagar & Måndagar serveras supeér endast mot förfrågan och minsta antal gäster 6 personer.

Välkomna till bords i vår Gustavianska salong!

Glöm inte att uppge ev kostavvikelser


Herrgårdens Supé menyér

som serveras olika dagar i veckan se nedan under varje meny.

För frågor kontakta ansvarig Klicka..

 

Supé nummer 1

Förrätt:

Hällristad hjorttartar med svamp, picklad lök, granskottsolja & senapsemulsion.

Varmrätt:

Rödingfilé med blomkålspuré, äpple, sauterad grönkål och dillslungad potatis , toppas vid bordet med  brynt citronsmör.

Dessert:


Chokladmousse med körsbär, chokladgele, digestive och vaniljglass

Pris: 575:-/gäst.

Serveras Tisdag & Fredag

 


 

Supé nummer 2

Förrätt:

Skaldjurssoppa med pilgrimsmussla, örtfärsk ost och krispiga rotsaker

Varmrätt:

Ryggbiff från naturbeteskött med lökpuré, morot, kantareller, friterad potatis och rödvinssky

Dessert:

Chokladkräm, apelsinsallad, saltrostade mandlar & vit kaffeglass.

Pris: 575:-/gäst.

Serveras Onsdag & Lördag

 


 

Supé nummer 3

Förrätt:

Laxsashimi med hasselnötter , kålrabbi, gulbeta, brynt smör och soya.

Varmrätt:

Hjortinnanlår med svampcréme , bönor och rödvinssky, serveras med potatiskrokett.

Dessert:

Variation på vinbär med vaniljpannacotta, sockerkaka krutonger 

Pris: 575:-/gäst.

Serveras  Torsdag 


 

Önskar ni äta vegetariskt eller vegansk supé anpassar köksmästaren kvällens meny, men den måste förbeställas.

 

 

För bokning klicka Här

svenfrdeitrues