Innan maten:

Hembakt bröd samt kökets val av aptitretare.
Vin: -Prosecco "Fruktig, ungdomlig smak med liten sötma, inslag av päron, citrus och kiwi"

Förrätt:

Gravad Älgcarpaccio med knaprig karl-johansvamp ravioli, lingonskum, granskottsolja och enbär.
Vin: -Chignon Retour au franc 2014 " Kryddig med björnbär samt röda bärinslag"

Varmrätt:

Lättrökt röding med pumpakräm, rostad purjolök, päronsky och morotchips.
Vin:-Pouilly-fumé 2016 Domaine Chatelain " Aromatisk, mycket frisk smak med inslag av krusbär & päron"

Dessert:

Hallonsorbet med lakrits pannacotta, limecurd, halloncrunch och vaniljolja.
Vin:-Moscato D´asti Bersano 2016 " Blommig, söt, lätt porlande, fruktigsmak med inslag av päron, madarin, jasmin"

Pris: 645:-/gäst exkl dryck
Dryckes paket 495.-/p
Säg till om ni önskar alkoholfritt vinpaket.

Serveras Tisdagar & Fredagar.

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken