Innan maten:

Hembakt bröd med kökets val av aptitretare.
Vin: -Prosecco "Fruktig ungdomlig smak med liten sötma, inslag av päron, citrus & kiwi"

Förrätt:

Sotad gös med Yuzupicklad svartrot, blomkålskräm, krispig tapioca, koriander och kanderad nori.
Vin: -Pinot gris Leon Beyer 2016 " Päron, citrus, tropiska frukter, honung & gula äpplen"

Varmrätt:

Whisky timjan marinerat vildsvin med mandelpotatis, tryffel kroketter, grönpepparsås, polkabeta och rödbetsketchup.
Vin: -Moulin D ´issan Bordeaux 2014 Cabernet/Sauvignon " Svarta vinbär, plommon, cacao, vanilj & kaffe"

Dessert:

Bjönbärmousse med chokladfondant, kanderad mandel, yoghurrtsnö och stjärnanis gello.
Vin: -Pineau des Charentes VO Bache Gabrielsen " Nöt inslag med torkad aprikos"

Pris: 645:-/gäst exkl dryck
Dryckes paket 495.-/p
Säg till om ni önskar alkoholfritt vinpaket.

Serveras Onsdagar & Lördagar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken