Denna kväll firar vi inte bara våren utan även vår nya köksmästare Daniel Agrells premiärafton

Kvällen till ära serveras 

Förrätt:

Bakad och marinerad filé av oxe med picklade senapsfrön och gurka, jordärtskock emulsion, krispigt bröd och lagrad ost.

Varmrätt:

Rödingfilé med blomkålspuré, äpple, sauterad grönkål och dillslungad potatis toppas vid bordet med brynt citronsmör.

Dessert:

Variation på päron med syltad ingefära, vaniljkräm, krispig smördeg toppad med yoghurtglass.

premiär pris 495:-/person (ord pris 695:-) exkl dryck 

Bordsbeställning gäller som vanligt!

0763 150000

 


Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues