Bröllop och Bröllopsfest på Wedevågs Herrgård utanför Lindesberg motsvarar de högst ställda förväntningarna. Wedevågs Herrgård i Örebro län är en rofylld lantlig idyll från 1637 som ligger en lagom resa bort. Kyrkan som Herrgårdens bruks patron Eric Cederborgh lät bygga 1837 finns nästgårds och herrgården är det enda i sitt slag i länet. Boka denna vackra bröllopslokal och välj bland färdiga beprövade menyer. Herrgårds Gustavianska matsal rymmer 55 sittande, förläng borden in i flygelsalongen bredvid för sällskap upp till 80 pers.!

Vi hjälper er att skräddarsy er stora dag, allt ifrån meny, blommor, dryck, färgsättning samt även andra spännande ideér.

Här följer lite förslag på olika teman

Gift er i 1800-talet med kravatt och fyllig klänning där även gästerna är iförda denna stil (kläder ordnar vi för uthyrning).

Vigsel i vår engelska park under vår blom smyckade pergola och ha festen ute under bar himmel eller i tält.

 

Boka i god tid in ert Herrgårdsbröllop här på Wedevåg. Av förståeliga skäl har alla Lördagar från maj till september en tendens att snabbt bli fullbokade.

 ring 0763150000 så ses vi på ett första möte!

 

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken