Vegetarian eller ej? Det spelar ingen roll om du valt att full ut bara äta vegetarisk mat eller ej. Vårt team i köket älskar att laga vegetariska rätter så dessa uppskattas av alla. Våga prova!

Man måste alltså inte vara en vegan för att njuta av vår "vegan supé"

Det finns många olika typer av vegetarianer och det kan vara svårt att hålla isär dem. Vad kan man laga för någon vegetarisk maträtt när man har en lakto-ovo-vegetarian på besök och har man helt plötsligt blivit flexitarian när man börjat med ”köttfri måndag”? Precis som det finns flera olika typer av vegetarianer finns det också flera orsaker att bli vegetarian. Några av de vanligaste orsakerna är t.ex djurvänn, miljöskäl, hälsoskäl och smakskäl.

En riktig vegan äter inga produkter som kommer från ett djur överhuvudtaget, inklusive mjölk och ägg. En vegansk kost kan kräva mer planering för att innehålla alla näringsämnen som behövs, och för att få i sig några av dem kan man behöva ta ett kosttillskott. Vårt kök vet dock hur man lagar och komponerar en näringsrik och överraskande god vegansk måltid den mest inbitna köttätaren ocks uppskattar.

Julmiddag 2021

Pris 895:-/p

 

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken