Ni är välkomna att bo på vår herrgård i samband med en golfweekend. Här i bygden har vi faktiskt riktigt fina golfbanor. Inom 15 min hittar du Linde Gk och och 25 min till Nora Gk. Du når ännu fler banor om du vidgar radien till 30 min som tex Lanna Gk, Örebro Gk. Låt oss skräddarsy er golf weekend och kanske till och med arrangera en tävling för kompis gänget. Ett hett tips är vår specialitet en 'Ryder Cup Weekend' inklusive boende hos oss. På köpet får du en upplevelse med knarrande golv, fantastisk inredning, i en härlig miljö och kanske du även får bekanta dig med vårt gårdsspöke, Tekla. Våra hotellrum erbjuder er ett mycket bekvämt alternativ för er logi.

 

Golfpaket vardagar mån-tors

18 hål på Linde GK eller Nora GK

Del i mindre dubbelrum inkl frukost , trerätters middag

Pris: 1595:-/p

Tillägg helg 200:-/p fred-sönd 

 

Uppgradering till större rum

Dubbelrum standard 100:-/p

Dubbelrum superior 200:-/p

Liten svit 400:-/p

Mellansvit 800:-/p

Stor svit 1200:-/p

Boka ditt paket på tel 0763150000


Våra gemensamma rum

Vid er vistelse på gården har ni även tillgång till våra allmänna ytor så som vårt TV-rum och flygelsalongen samt bibliotek med flera, som ger plats för mingel och läsning och intressanta antikviteter.

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken