Wedevågs Herrgård ligger i Bergslagen...ett hide-away för vuxna

8 km utanför Lindesberg i det lilla brukssamhället Vedevåg i Örebro Län. Herrgården ägs idag av oss familjen Schalander som håller byggnaden levande genom att hålla dörrarna öppna för Dig som vill arrangera ett möte, ha fest, bröllop eller söker logi i herrgårdens 18 rum.

Vi är ett vuxen hotell där gäster som har fyllt 14 år och uppåt är välkomna.

I det personliga mötet med Dig ser vi till att vårt värdskap ger Dig trivsel och känslan av att vara "hemma hos någon".

Som gäst kan Du "hänga" i vår mysiga bar, chilla i vår lounge där taket är högt och bakgrundsmusiken är mjuk och behaglig. Är du en lite sportig av dig kan du träna i herrgårdens ute gym och avsluta med ett varmt bad i ute spa.

Vill Du se på Tv, spela sällskaps spel och dricka en kopp kaffe gör Du det i Teklas salong en trappa upp.

 

Boka bord och prova vår populära åtta rätters avsmakningsmeny , endast förbokning gäller.

Vilka är då vi, familjen Schalander?

 

Sanni Schalander

52 år och har sina rötter i Stockholm, en driftig entreprenör med många järn i elden. I grunden är Sanni barnskötare och har arbetat inom barnomsorgen till och från i många år, hon har även varit ansvarig för ett eget familjedaghem. Med ett brinnande intresse för nya utmaningar i livet har Sanni hunnit med att starta och driva ett hunddagis, utbildad sig till hälsopedagog, yogainstruktör, massör och drivit en egen yoga studio. Hon har även erfarenheter inom krog branschen där hon har serverat på många bröllop och event. Senaste utbildningen var till ekonomiassistent som hon nu har i "ryggsäcken" när hon nu är ekonomiansvarig, personal ansvarig och VD för Wedevågs herrgård.

Per Schalander 

54 år och uppvuxen i Stockholm. Civil ekonom i botten och driven entreprenör sedan 1989 då han övertog familjeföretaget grundat 1958 inom bygg och inredning med bla  krogar och hotell byggen på menyn och med 40 anställda. Flertalet år spenderades på Stockholms innekrogar som kypare och hovmästare och har stått som värd och serverings ansvarig i fest/catering sammanhang på tillställningar upp till 500 sittande gäster, bröllops arrangemang och event upplägg i allmänhet. Var med och startade Urban Hotell i Gamla stan i anrik fastighet med 140 bäddar, driver i dag förutom Wedevågs Herrgård bl a First Hotell i Solna. Full av ideer och en jonglör av rang då det gäller att ha många bollar i luften varvid posten som Event Manager faller sig given.

För kontakt med ägarna Klicka..  

 

Varmt välkommen!

Sanni & Per 

När man gästat Wedevågs Herrgård så ska man helt enkelt ha med sig en positiv upplevelse och ett minne för livet.

Du är väntad!

Hos oss är du aldrig ensam...

Den lilla herrgården med det stora hjärtat.

Läs mer om Wedevågs Historia...

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken