Välkommen att bo på vår herrgård under en weekend från fredag till söndag eller en natt som inkluderar utflykt och aktiviteter. Vid en sån helg/natt har vi reserverat samtliga rum för vår äldre generation. På så sätt kan det då tänkas att många härliga nya vänner kommer att träffas i våra fantastiska salonger, kanske över lite bridge efter kvällskaffet. 

 

Ni checkar in antingen fredag eller lördag beroende på hur många dagar eller vilken dag ni valt att tillbringa på herrgården. Vid in incheckning serveras ni en härlig välkomstdrink, en liten stunds mingel för att njuta av herrgården atmosfär. Innan middagen samlas ni i någon av våra salonger där ni får lyssna till en spännande berättelse om herrgårdens historia ända tillbaka till 1500-talet. En tvårätters middag serveras i stora salongen därefter förflyttar ni er till flygel salongen och avnjuter vackra toner från både flygel och flöjt spel. Kvällskaffe och kaka serveras senare en trappa upp i cembalon salongen där vackra toner fortsätter att avnjutas. Kanske slutar kvällen med lite kortspel eller backgammon i biblioteket.

Efter en god natts sömn serveras frukost och kanske en lite frisk promenad som avslutning på en härlig vistelse hos oss på Wedevågs Herrgård.

Vår prislista

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken