Här på herrgården tycker vi att barn ska få vara barn och ha riktigt roligt, speciellt då det är dags för kalas. Därför arrangerar vi kalas med tema, så som "Maskerad i slottets rövarkula", spökvandring med Tekla, prins och prinsessbal mm. Barnen blir mottagna av Slottsfen eller Gårdspatron som sedan tar med dem på ett riktigt äventyr - Spänning utlovas!  Helt oslagbart!

Spökkalas arrangeras för max 8 barn och pågår under två timmar

Exempel på spökvandring med Tekla

Alla små utklädda spöken (kalas deltagarna..) samlas utanför slottsporten och födelsedagsbarnet knackar på den stora ekdörren...

Dörren öppnas av en för länge sedan bortgången butler, som ni säkert förstår är en aning blek till utseendet, men med glimten i ögat. Små spökena leds in i den ned släckta herrgården endast levande ljus lyser upp och skuggar rustningar och svärd längst väggarna.

Längs med vägen genom herrgårdens alla trappor och plan berättas historier och händelser från gången tid och troligtvis får vi sällskap på vägen av gårdsspöket Tekla.

Väl nere i källarens underjordiska gångar väntar en liten måltid längs med 1600-tals valvet, en rå plats men i en varm atmosfär.

I samlad trupp av små spöken vandrar vi vidare till stora matsalen där vi under ljuset av kristallkronan avnjuter kalasets höjdpunkt; tårtan där jubilaren blåser ut ljusen.

När faten är tomma och tiden är inne för att utforska den sista delen av vandringen, klär alla spöken på sig och samlas ute vid den gamla järnporten till underjorden, det sägs att små spöken som knackar på porten ges en gåva av dess vänliga invånare som lever nere i konstant mörker......

Det är här ni föräldrar får tillbaka era små spöken, kanske fattas någon......?

(Vid bokning av detta event kommer ni som föräldrar få godkänna detta via er bokningsansvarige. Då vissa barn kan vara mer känsliga än andra kan det bli nödvändigt att under vandringen lyfta ur någon i sällskapet som upplever ev obehag. Detta för att inte behöva avsluta för samtliga deltagare så frånsäger sig herrgården ev återbetalningsanspråk för små spöken som inte kunnat fullfölja kalaset. Däremot har vi ett professionellt förhållningssätt där vi givetvis läser av små spökena i öppningsskedet och utgår i från det.)

Vår prislista

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken