Möten och konferenser för företag, föreningar & andra grupper.

 


Här på herrgården i Bergslagen i Lindesberg erbjuder vi er att arrangera möten, konferenser, för företag, föreningar, organisationer & andra grupper, med eller utan kickoff- & aktivitets arrangemang.


 


Inspiration från historiens vingslag

Miljön är inspirerande och historiens vingslag ger ett härligt perspektiv till de nutida frågor som dyker upp. Varför inte hyra herrgårdens uppsättning av 1800-1900-tals garderob? Boka er egen herrgård för en dag med full exklusivitet!

 


 

Vi har tre olika konferenslokaler.

Dessa förbereder vi i traditionella konferensformationer så som, öar, skolsittning,  biosittning, u-bord med plats för 2-50 personer. All nödvändig konferensutrustning, så som PC-kanon och whiteboard tillhandahålls. Vi går alltid innan konferensdagen igenom vilken specifik utrustning som önskas och förbereder med det vi kommer överens om.

 1. Cembalo, är lämplig för 18 personer styrelsesittning atmosfären 1800 tal på övervåningen inkl separat sitt lounge, totalt 100 m2.
 2. Flygeln, ligger på nedervåningen med plats för 20 personer i en antik sittgrupp med endast små bord, härlig takhöjd yta ca 65 m2.
 3. Gustavianska Salongen, här finns plats för styrelsesittning för 22 personer, salongen för 50 -75 personer men vid fler små bord, 80 m2.
 4. Biblioteket här finns plats för max 8 p.

Förslag på en konferensdag:

 • 8.00 startar med frukost i vår gustavianska salong
 • 8.30 konferens i Cembalosalongen, bubbelvatten, choklad, frukt.
 • 10.00 kaffe med kaka
 • 12.00 Lunch
 • 14.30 Kaffe med kaka eller smörgås, frukt shots.

SPA vid övernattning med mera...

 • Vid bokning av konferens och övernattning bjuder vi på fri tillgång till herrgårdens utomhus SPA!
 • Vid två dagars konferens med logi kan även kvällen avslutas med en vinprovning eller en god supé.
 • Vi vill även tipsa om möjligheten att sommartid ha konferens "under himlen" i vår vackra park.
 • Vårt aktivitetsprogram är brett så be gärna om förslag eller fråga om det är något speciellt ni är ute efter. Klicka här för våra kickoff-aktiviteter...

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om era idéer och om vad du vill uppnå mer er samling. Vi har erfarenheten och bidrar gärna med hjälp och råd.

Övriga förfrågningar

svenfrdeitrues

Klicka här för att skriva i gästboken