Restaurangen

Fest & representation

Herrgården är en underbar festvåning och festplats. Här i Bergslagen i Lindesberg har du möjlighet att boka våra faciliteter för ert jubileum eller er familjehögtid.

Herrgården är till exempel en mycket populär plats för bröllop. Tveka inte att kontakta oss och berätta om hur du tänkt dig ert arrangemang. Vi har erfarenhet och vill gärna hjälpa till.

Herrgården har sedan århundranden gästats av folk från när och fjärran, kungliga såväl vanliga dödliga och i större eller mindre sällskap. Man har avnjutit glamourösa festmåltider samtidigt som Karl XI ´s soldater kanske fick en enklare bespisning i tälten utanför. Än idag njuter gästerna av gårdens stämningsfulla atmosfär och herrgårdskökets köksmästares fantastiska kreationer! Därför välkomnar vi även just dig som söker en plats utöver det vanliga för middag, retreat, möten, bröllop mm!

Välkomna till bords i vår Gustavianska salong!

  • Nedan kan du ta del av vår aktuella meny.

  • Restaurangen har öppet fredagar & lördagar där vi serverar en trerätters supé kl. 18:00.

  • Glöm inte att uppge ev kostavvikelser och eventuella allergier.

3-rätters middag på Wedevågs Herrgård

Herrgårdens kök lyfter fram det bästa från säsongens smaker som baseras på råvaror från våra nära bönder. Vår Köksmästare har komponerat en fast trerätters meny som skiftar beroende på årstiden som avgör vilka råvaror som är bäst just nu.

Pris: 625 kr / person

Kontakta oss på [email protected] för bokning.

Bokning sker senast kl. 12:00 dagen innan ankomst. Uppge ev kostavvikelser vid bokning av bord. 

Variationer i menyn kan förekomma beroende på tillgång till råvaror, säsong mm. Observera att vi ej har à la carte.

Restaurangens öppettider för hotellgäster:
Sön - Torsdag: Stängt
Fredag: Öppet för middagssupé kl. 18:00
Lördag: Öppet för frukost kl. 09:00 & middagssupé kl. 18:00
Söndag: Öppet för frukost kl. 09:00

Måndag - fredag erbjuder vi dig som gäst en frukostpåse. Lördagar och söndagar serveras frukost i restaurangen kl. 09:00.

Endast förbokade besök. Ovanstående öppettider gäller för hotellets gäster som förbokat sin vistelse hos oss. Om du är intresserad av att komma till restaurangen och inte bo på hotellet kan du skicka en förfrågan till oss på [email protected] 

Dryckespaket med passande viner/kaffe kan beställas vid bordet.
Fråga oss gärna om våra alkoholfria alternativ.